Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La judecată cu Serviciul Secret al SUA Patru tineri din Constanţa au fost condamnaţi

ro

28 Apr, 2016 00:00 2072 Marime text
Trimişi în judecată de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Constanţa, Francisc DuciagConstantin AsciuConstantin Daniel Silvestru şi Ervin Murtaza au fost condamnaţi.
 
Ieri, Tribunalul Constanţa l-a condamnat pe Francisc Duciag la trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere, pe durata unui termen de încercare de şase ani, pentru introducere şi modificare, fără drept, de date informatice, deţinere, fără drept, de programe, conduri de acces sau date informatice, în scopul săvârşirii uneia dintre infracţiuni.
 
Francisc Duciag a mai primit trei ani pentru introducere şi modificare, fără drept, de date informatice pentru efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, dar şi pentru complicitate la infracţiunea de introducere şi modificare, fără drept, de date informatice.
 
Constantin Daniel Silvestru s-a ales cu doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere, pe durata unui termen de încercare de cinci ani, pentru complicitate la introducerea şi modificarea, fără drept, de date informatice şi pentru infracţiunea de complicitate la efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.
 
Ervin Murtaza a luat tot doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere, pe durata unui termen de încercare de cinci ani, pentru complicitate la introducerea şi modificarea, fără drept, de date informatice, şi pentru complicitate la efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos.
 
Constantin Asciu s-a ales cu doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere, pe durata unui termen de încercare de cinci ani, pentru complicitate la introducere şi modificarea, fără drept, de date informatice şi pentru complicitate la efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.
 
Tribunalul Constanţa a luat act că Western Union SUA - prin Ambasada SUA - Serviciul Secret SUA nu s-a constituit parte civilă.
 
Mai departe, judecătorii au confiscat în folosul statului câteva mii de dolari.
Decizia Tribunalului Constanţa nu este definitivă, ea putând fi atacată cu drept de apel în termen de zece zile de la comunicare.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii