Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

L-ar fi tăiat cu o sabie pe un bărbat din Cuza Vodă Dumitru Gănete, condamnat definitiv

ro

24 Feb, 2016 00:00 1492 Marime text

 
Magistraţii Curţii de Apel Constanţa au dispus, ieri, condamnarea lui Dumitru Gănete la pedeapsa de şase ani şi nouă luni de închisoare. Decizia magistraţilor este definitivă.
 
Judecătorii constănţeni au majorat pedeapsa aplicată lui Dumitru Gănete pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor de la cinci ani şi şase luni de închisoare la şase ani şi şase luni de închisoare. De asemenea, „contopeşte pedeapsa de şase ani şi şase luni de închisoare, menţionată mai sus, cu pedeapsa de nouă luni de închisoare, aplicată inculpatului pentru comiterea infracţiunii de violare de domiciliu“ şi aplică „inculpatului pedeapsa cea mai grea, de şase ani şi şase luni de închisoare, la care se adaugă sporul de trei luni (reprezentând o treime din cealaltă pedeapsă principală), în final, inculpatul Gănete Dumitru executând pedeapsa de şase ani şi nouă luni de închisoare“.
 
Dumitru Gănete, individul care ar fi agresat un bărbat în Cuza Vodă, a fost trimis în judecată pentru omor pe 4 noiembrie 2014. Reamintim că totul s-a petrecut în seara de 7 octombrie 2014, când Ion Stănescu ar fi fost agresat de Dumitru Gănete. Însă, înainte de acest eveniment, Stănescu ar fi mers la magazinul lui Gănete, din localitate, acolo unde ar fi făcut scandal. Patronul ar fi fost sunat de fiica sa, care i-ar fi povestit tot ce s-a întâmplat. Supărat, Gănete ar fi pus mâna pe o sabie şi ar fi pornit spre domiciliul lui Stănescu. În momentul în care a ajuns acolo, victima s-ar fi aflat chiar în faţa casei. Gănete ar fi coborât din autoturism şi ar fi încercat să-l lovească pe bărbat cu sabia.
 
Stănescu s-ar fi ales cu o tăietură între degetul mare şi cel arătător, după care sabia l-ar fi nimerit în zona capului. Martorii au sunat la de urgenţă la 112, iar conflictul s-a aplanat. Stănescu a fost transportat la spital, iar medicii legişti ar fi spus că loviturile au fost cauzate de o sabie, însă obiectul nu a fost găsit.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii