Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:19 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

L-ar fi prădat pe afaceristul constănţean Gică Stere Decizie definitivă pentru Sever Orazali

ro

20 Nov, 2015 00:00 1456 Marime text


Sever Orazali, în vârstă de 47 de ani, bănuit că ar fi furat suma de 9.200 de euro şi două telefoane mobile de la afaceristul Gică Stere, de 48 de ani, rămâne în arest preventiv pe o perioadă de 60 de zile. Decizia magistraţilor Curţii de Apel Constanţa este definitivă.
 
Reamintim că totul s-a petrecut pe 31 martie, când poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi, prin 112, despre faptul că lui Gică Stere, de 48 de ani, care se afla în incinta unui restaurant de pe bulevardul Tomis, i-a fost sustrasă o geacă în care se aflau suma de 9.200 de euro şi două telefoane mobile.
 
Din investigaţiile efectuate, oamenii legii au stabilit că suspect de comiterea furtului este Sever Orazali, persoană care se sustrage cercetărilor.
 
În dimineaţa zilei de marţi, poliţiştii Secţiei 3, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale, au efectuat trei percheziţii domiciliare, una la locuinţa persoanei bănuite şi două la rudele acesteia, ocazie cu care a fost depistat Sever Orazali, totodată fiind găsită şi suma de 2.300 de euro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii