Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

L-ar fi înjunghiat pe un angajat Marian Hriscu, condamnat la cinci ani de închisoare

ro

19 Feb, 2016 00:00 2143 Marime text
Magistraţii Tribunalului Constanţa l-au condamnat, ieri, pe Marian Hriscu la pedeapsa de cinci ani de închisoare pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor.
 
Totodată, judecătorii constănţeni i-au aplicat lui Marian Hriscu şi „pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 66, alin. 1, lit. a şi b - Cod penal pe o perioadă de doi ani, după executarea pedepsei principale“. Magistraţii au menţinut măsura arestării preventive luate faţă de Hriscu. Decizia nu este definitivă.
 
Reamintim faptul că Marian Hriscu, patronul unui fast food din Mangalia, s-ar fi certat, în noiembrie 2015, cu un angajat, pe care l-ar fi acuzat că ar fi furat nişte bani. În timpul conflictului, Hriscu l-ar fi înjunghiat pe angajat în braţ şi în zona gâtului. Cearta ar fi continuat până când angajatul ar fi reuşit să fugă din local la spital atunci când Marian Hriscu ar fi fost neatent. Medicii au anunţat Poliţia, care s-a deplasat la faţa locului, unde oamenii legii l-au găsit pe presupusul agresor.
 
Marian Hriscu ar fi fost cercetat şi pentru evaziune fiscală înaintea nefericitului eveniment, procurorii reţinând faptul că, „în perioada 25.11.2012 - 20.07.2014, a reţinut şi nu a virat la bugetul consolidat al statului impozite şi contribuţii cu reţinere la sursă, prejudiciul fiind de 10.535 de lei“.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii