Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

L-a scuipat pe Traian Băsescu Adrian Zglobiu a fost condamnat! Închisoare cu amânare şi muncă în folosul comunităţii (rechizitoriu)

ro

25 Nov, 2014 00:00 2133 Marime text
Valentin Mihai, magistrat al Judecătoriei Constanţa, a pus punct dosarului în care Adrian Zglobiu l-a scuipat de preşedintele României, Traian Băsescu, în Portul Constanţa.
 

Ieri, Zglobiu a fost condamnat la trei luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice. Conform minutei judecătoreşti, aplicarea pedepsei închisorii a fost amânată pe un termen de supraveghere de doi ani, calculat de la data rămânerii definitive a prezentei decizii. Nu este de trecut cu vederea faptul că, pe durata termenului de supraveghere, Zglobiu trebuie să se prezinte la Serviciul de probaţiune de pe lângă Tribunalul Constanţa, la datele fixate de acesta, să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa, să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte cinci zile, precum şi întoarcerea, să comunice schimbarea locului de muncă, să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.

Judecătorul Valentin Mihai l-a obligat pe Zglobiu să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 40 de zile la Căminul pentru Persoane Vârstnice Constanţa, cu sediul în Constanţa, sau Direcţia de Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei Constanţa. În prezenta cauză, Traian Basescu nu s-a constituit parte civilă. Decizia Judecătoriei Constanţa nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel în termen de zece zile de la comunicare.
Rechizitoriul prin intermediul căruia Adrian Zglobiu a fost trimis în judecată poate fi citit AICI.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii