Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jurnaliştii din Constanţa s-au întrecut la „Cupa Presei la Tir“ (galerie foto)

ro

29 Mar, 2016 00:00 1792 Marime text

 
Focurile de armă au răsunat, ieri, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, în Poligonul de tir. Protagonişti au fost jurnaliştii din judeţul Constanţa. Sub îndrumarea mascaţilor de la Serviciul Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Constanţa, reprezentanţii mass-media au participat la „Cupa Presei la Tir“, un eveniment organizat cu prilejul Zilei Poliţiei Române. Jurnaliştii constănţeni au tras la ţinte cu o armă letală, pistol calibrul 7,65 mm Md. 1974 Carpaţi.
 

„Profit de această ocazie ca să vă mulţumesc din tot sufletul că m-aţi crescut ca pe voi, pentru că mă simt ca făcând parte din corpul presei, deşi reprezint Poliţia Română. Vă mulţumesc că voi m-aţi învăţat ceea ce ştiu astăzi. Vă mulţumesc că în fiecare an promovaţi cu obiectivitate imaginea Poliţiei Române şi că ne învăţaţi ceea ce trebuie să facem“, a precizat Carmen Şerbănescu, şeful Biroului Analiză şi Prevenirea Criminalităţii din cadrul IPJ Constanţa.  

 


La categoria fete, locul I a fost ocupat de Alexandra Şteoleacă, de la Media TV, iar locul I la băieţi a fost ocupat de Alexandru Constantin, de la Antena 3. Ceilalţi concurenţi au primit diplome de participare.
 

„Este un adevărat parteneriat în Constanţa între presă şi Poliţie. Un fel de colegialitate nescrisă. Fie şi prin faptul că, de foarte multe ori, la evenimente neplăcute - accidente, crime, tâlhării -, sunt alături de poliţişti în acel moment, uneori presa ajungând chiar înainte. Mulţumim că sunteţi alături de noi! Contaţi pe colaborarea noastră şi sper să formăm în continuare o echipă“, a declarat comisar-şef de poliţie Adrian Rapotan, împuternicit şeful IPJ Constanţa.

 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii