Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecător condamnat la Constanţa, menţinut sub control judiciar de Curtea Supremă (rechizitoriu)

ro

23 Dec, 2015 00:00 2252 Marime text


Veronica Cîrstoiu, fost judecător al Curţii de Apel Bucureşti, condamnată la Constanţa, în primă instanţă, la cinci ani de închisoare, rămâne sub control judiciar. Decizia este definitivă şi a fost luată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României.
 
Veronica Cîrstoiu a fost trimisă în judecată de procurorii Direcției Naționale Anticorupție pentru luare de mită, trafic de influență, complicitate la trafic de influență, instigare la spălare a banilor, înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată și fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată.
 
Ea a fost judecată de Adriana Ispas, preşedintele Curţii de Apel Constanţa, care a decis condamnarea fostului magistrat la cinci ani de închisoare. Sentinţa a fost atacată la Înalta Curte de Casaţie, instanţă care a menţinut măsura preventivă a controlului judiciar luată faţă de Cîrstoiu.

Rechizitoriu - Trimitere în judecată Veronica Cîrstoiu, fost judecător al Curţii de Apel Bucureşti (document)

De menţionat că, tot în acest dosar, Dinel Staicu, fostul proprietar al echipei de fotbal FC Universitatea Craiova, a fost condamnat definitiv la cinci ani de detenţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii