Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:40 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecaţi pentru că ar fi luat mită Poliţiştii Andrei Alexandru Coman şi Adrian Ciprian Moldoveanu au fost achitaţi

ro

25 Apr, 2016 00:00 2719 Marime text


Magistraţii Curţii de Apel Constanţa au admis apelurile formulate de Andrei Alexandru Coman, din Poliţia Locală Mihail Kogălniceanu, şi Adrian Ciprian Moldoveanu, lucrător în cadrul Poliţiei Mihail Kogălniceanu, împotriva sentinţei penale pronunţate de Tribunalul Constanţa.
 
Astfel, judecătorii constănţeni au desfiinţat în tot sentinţa penală pronunţată de Tribunalul Constanţa şi, rejudecând, au dispus achitarea celor doi în baza art. 16, lit. b din Codul de Procedură Penală, care spune că: „b) fapta nu este prevăzută de legea penală ori nu a fost săvârşită cu vinovăţia prevăzută de lege“.
 
Decizia este definitivă.
 
Adrian Ciprian Moldoveanu şi Andrei Alexandru Coman au fost condamnaţi, iniţial, de Tribunalul Constanţa la câte trei ani de închisoare.
 
Amintim că, la data de 8 iulie 2015, Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a anunţat prinderea în flagrant a celor doi poliţişti după ce ar fi pretins şi ar fi primit de la un denunţător suma de 600 de euro şi un iPhone 6, în scopul de a nu-şi exercita în mod corespunzător atribuţiile de serviciu, precum şi de a crea o situaţie favorabilă cu ocazia unui proces penal aflat pe rolul Judecătoriei Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii