Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:27 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jucării contrafăcute, depistate în Portul Agigea

ro

24 Jun, 2015 00:00 2518 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au constituit o echipă comună de control împreună cu lucrătorii vamali, descoperind într-un container sosit în Portul Constanţa Sud - Agigea zeci de mii de jucării susceptibile a fi contrafăcute.

Concret, în urma acestor controale au fost descoperite într-un container sosit din China 42.844 de jucării pentru copii - figurine de plastic, păpuşi şi jocuri tip Lego -, suspectate a fi contrafăcute. Marfa, în valoare de aproximativ 672.000 de lei, dacă ar fi fost originală, urma să fie livrată unei societăţi comerciale cu sediul în judeţul Ilfov. Întreaga cantitate de produse găsită în container a fost indisponibilizată de lucrătorii vamali până la finalizarea cercetărilor şi punerea în vigoare a măsurilor ce se impun. Poliţiştii de frontieră i-au întocmit administratorului societăţii comerciale în cauză, un cetăţean român de 52 de ani, cu domiciliul în Bucureşti, dosar penal.
 
Loredana CĂLUGĂRU, studentă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Facultății de Litere a Universității „Ovidius“ Constanța. 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii