Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:20 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmul Ion Oltean a prins „monstrul din adâncuri”

ro

30 Sep, 2013 00:00 1522 Marime text
La Medgidia, în apropierea podului rutier, pe canalul vechi, IPA Regiunea 3 Constanţa a organizat sâmbătă, între orele 06.30 şi 18.00, un concurs de pescuit între Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa, Gruparea de Jandarmi Mobilă Tomis Constanţa, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa şi Penitenciarul Poarta Albă. Echipele au fost formate din câte trei pescari. De-a lungul celor 12 ore, ei au „impresionat“ juriul şi ceilalţi pescari din zonă cu „monştrii“ capturaţi.

Clasamentul la sfârşitul competiţiei

Locul I a fost ocupat de reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, mr. Stanciu Marius, plt. maj. Gheorghe Parocescu şi plt. Ionuţ Baltag, cu 21,320 kg de peşte capturat. Locul II le-a revenit reprezentanţilor Penitenciarului Poarta Albă, cu 14,980 kg de peşte capturat, locul III reprezentanţilor Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanţa, cu 14,580 kg de peşte capturat, iar locul IV a fost ocupat de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Constanţa cu 5,19 kg.
Premiul pentru „monstrul din adâncuri”, cea mai mare captură, un crap de 5,190 kg, a fost adjudecat de plt. maj. Ion Oltean, din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanţa.
Peştii capturaţi au fost eliberaţi după cântărire în prezenţa arbitrilor (col. Daniel Ioan Ianţuc, lt. col. Corneliu Oancea şi mr. Cristian Joavină). Toate echipele au fost premiate de preşedintele IPA Regiunea 3 Jandarmi Constanta, col. Ianţuc, cu diplome şi premii pescăreşti (rucsacuri, scaune pescăreşti, juvelnice etc.).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii