Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:46 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii, la momentul bilanţului Vezi cum se prezintă în cifre activitatea lunii trecute

ro

05 Aug, 2014 00:00 1781 Marime text

Efectivele din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au realizat bilanţul activităţii de luna trecută. Oamenii legii susţin că au desfăşurat 633 de misiuni de ordine publică la nivelul judeţului. 22 dintre acestea au fost misiuni de asigurare a ordinii publice pe timpul manifestărilor de protest, sportive, cultural-artistice, religioase, promoţionale, în timp ce peste 500 au constituit misiuni de menţinere a ordinii publice executate în sistem integrat, atât în mediul urban cât şi în mediul rural din judeţul Constanţa.

Pe de altă parte, în ceea ce priveşte cooperarea cu celelalte autorităţii, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa anunţă că a avut un număr de peste 30 de acţiuni în cooperare/colaborare cu alte instituţii, precum Poliţia, Parchetele, I.T.M. Constanţa, Executori Judecătoreşti, Direcţia Silvică Constanţa. De asemenea, jandarmii au avut peste 69 de acţiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanţe sau parchete. În cadrul misiunilor desfăşurate în mod independent sau în cooperare cu efective ale Poliţiei constănţene, au fost constatate 39 de fapte de natură penală, fiind identificaţi 45 de făptuitori.
Pe de altă parte, au fost aplicate un număr de 280 de amenzi contravenţionale, vizaţi fiind cei care au tulburat liniştea publică, dar şi cei care au încălcat normele de comerţ. Valoarea totală a sancţiunilor pecuniare aplicate luna trecută a fost de aproximativ 99.140 de lei, în timp ce 55 de persoane au fost sancţionate cu avertisment scris.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii