Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:50 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jaful de la banca Intesa SanPaolo, cu pistolul de jucărie

ro

26 Apr, 2012 00:54 3091 Marime text

cap_3.jpgDoi băieţi de 23 de ani, din municipiul Constanţa, par să fie autorii jafului de luna trecută, când ar fi furat din banca Intesa SanPaolo suma de 200.000 de lei.

Presupuşii hoţi ar fi ameninţat personalul unităţii bancare cu un pistol cu apă, „armă" pe care au aruncat-o în parcul Tăbăcăriei. Potrivit unor surse, tinerii vor fi încătuşaţi azi pentru 29 de zile.

hoti_-_perchezitii.jpg

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, au reuşit identificarea şi depistarea celor doi suspecţi din jaful de la Intesa SanPaolo Bank, comis la data de 9 martie. Potrivit unor surse bine informate, cei doi sunt Gabriel R. şi Ionuţ C., ambii de 23 de ani, din Constanţa.

hoti.jpg

Aceştia ar fi folosit un pistol de plastic, pe care l-au aruncat în lacul Tăbăcăriei. Prin intermediul unui comunicat de presă, oficialii Poliţiei Constanţa au informat că „două persoane cu feţele acoperite au pătruns în sediul băncii şi sub ameninţarea unui pistol au determinat-o pe casieră să deschidă un sertar cu bani, din care au sustras suma de aproximativ 20.000 de lei, după care au reuşit să fugă".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii