Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPS Teodosie a mers ieri să dea cu subsemnatul la poliţie. Care a fost motivul

ro

02 Nov, 2016 11:17 2725 Marime text
Înaltpreasfinţia Sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a mers ieri la sediul IPJ Constanţa să semneze controlul judiciar impus de procurorii DNA, în dosarul în care este urmărit penal pentru luare de mită şi declaraţii false către APIA Constanţa.  Asta în contextul în care, până acum, obişnuia să meargă pentru a semna documentele judiciare în fiecare zi de joi. 

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, preotul Eugen Tănăsescu, a declarat pentru ZIUA de Constanţa, că mâine, în ziua în care trebuia să semneze controlul judiciar, Înaltpreasfinţia Sa va merge să asiste la funeraliile IPS Iustinian Chira, Arhiepiscopul Maramureşului. Acesta a trecut în nefiinţă săptămâna trecută, la vârsta de 95 de ani, în urma unui atac cerebral. 

Reamintim însă faptul că, în celelalte două dăţi când IPS Teodosie s-a prezentat la sediul IPJ Constanţa, pentru semnarea controlului judiciar, el a fost aşteptat şi asaltat cu întrebări despre dosar de o armată de jurnalişti. Mai mult, în faţa inspectoratului de poliţie şi-au făcut apariţia şi diverse alte persoane care au încercat, în moduri uneori agresive, să îi ceară înaltului prelat socoteală despre presupuse fapte. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii