Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:10 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ipoteză în cazul crimei fiului ofiţerului SRI

ro

14 Nov, 2016 09:06 4217 Marime text
Informații noi ies la iveală în cazul presupusei crimei în stil mafiot de la Iaşi, acolo unde un elev eminent, fiul unui ofiţer SRI, a fost găsit mort în casă. Băiatul de 18 ani a fost înjunghiat în spate cu o armă de tip baionetă. De trei zile criminalul este liber, iar anchetatorii nu exclud varianta unei răzbunări, informează România TV.

Tânărul de 18 ani a fost găsit vineri, după-amiază, mort în casă, cu un cuţit înfipt în spate. Tatăl său a venit de la serviciu în jurul orei 17:40, iar când a intrat în casă şi-a găsit fiul întins pe jos, în holul apartamentului, şi cu un cutit cu lama lunga, de tip baioneta,  înfipt în spate.

Initial, anchetatorii au luat in calcul doua variante. Sinucidere sau crimă, însă din indiciile adunate, se pare ca toate pistele duc către o crimă odioasă, scrie bzi.ro. Anchetatorii bănuiesc că ar fi vorba despre o răzbunare, cu atât mai mult cu cât tatăl său ar fi ofiţer al Serviciului Român de Informaţii. 

Vecinii şi toţi cei care îl cunoşteau au numai cuvinte de laudă la adresa tânărului. Toţi au rămaş şocaţi când au aflat ceea ce s-a întâmplat.

Sabin Şerban era în clasa a XII-a, la Liceul de Informatică „Grigore Moisil", din Copou. Acesta era un copil foarte bun la învăţătură, intrând primul pe lista celor admişi la Liceul de Informatică, în 2013, cu media 9,94.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii