Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iordanian ce deţine afaceri cu oi la Ovidiu, prins pe picior greşit de poliţişti

ro

09 Apr, 2015 00:00 2943 Marime text
În baza unor date şi a unor informaţii obţinute de poliţişti, la data de 1 aprilie, a fost depistat, pe strada Portului din oraşul Ovidiu, un tir care transporta 229 de ovine.
 
Deoarece existau date şi indicii cu privire la provenienţa ilicită a animalelor vii, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice al IPJ Constanţa şi lucrătorii din cadrul DSV au efectuat un control la sediul social din satul Poiana al unei societăţi comerciale.
 
Cu ocazia controlului documentelor societăţii, s-a stabilit faptul că administratorul SC Alnawres SRL Poiana, cetăţean iordanian, nu poate justifica suma de 85.927 de lei ce aparţine societăţii, sens în care s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „folosire, cu rea-credinţă, a bunurilor sau a creditului de care se bucură societatea, într-un scop contrar intereselor acesteia sau în folosul lui propriu ori pentru a favoriza o altă societate în care are interese direct sau indirect“.
 
În fapt, poliţiştii au constatat că afacerea cu oi este curată, însă iordanianul, Hasan Subhi Hasan Hamdan, şi-a însuşit suma amintită, aparţinând societăţii al cărei unic administrator şi asociat este, în mod nejustificat şi fără să o înregistreze în contabilitate.
 
În cauză se efectuează cercetări pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, de către lucrătorii Poliţiei oraşului Ovidiu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii