Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ion Turcu, condamnat definitiv după ce şi-ar fi bătut mama până a băgat-o în spital

ro

07 Dec, 2015 00:00 1286 Marime text


Magistraţii Curţii de Apel Constanţa au respins ca nefondat apelul înaintat de Ion Turcu împotriva sentinţei Tribunalului Constanţa. Astfel, Turcu va trebui să execute opt ani, şapte luni şi zece zile de închisoare.
 
Reamintim că judecătorii Tribunalului Constanţa l-au condamnat, în data de 4 septembrie, pe Ion Turcu, pentru infracţiunea de tentativă la omor asupra unui membru al familiei, la pedeapsa de patru ani şi două luni de închisoare. Pentru că mai avea de executat o pedeapsă cu închisoarea cu suspendare, magistraţii au decis anularea beneficiului „suspendării sub supraveghere a pedepsei rezultante de trei ani închisoare, dispusă prin sentinţa penală nr. 1139/29.10.2014 a Judecătoriei Constanţa, rămasă definitivă la data de 27.11.2014“.
 
Astfel, judecătorii constănţeni au contopit pedepsele. „În final, inculpatul Turcu Ion execută pedeapsa rezultantă de opt ani, şapte luni şi zece zile închisoare şi trei ani pedeapsă complementară a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 66, alin. 1, lit. a şi b - C.pen“.
 
Ion Turcu şi-ar fi agresat mama în noiembrie 2014. Poliţiştii s-au autosesizat, deschizând un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, care a fost înaintat Parchetului Judecătoriei cu propuneri corespunzătoare. După examinările efectuate de către medicii legişti, care au constatat faptul că viaţa femeii a fost pusă în pericol, bărbatul a fost cercetat pentru tentativă de omor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii