Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Intervenţie de urgenţă a elicopterului SMURD, la Năvodari. Adolescent, muşcat de cal. A leşinat din cauza durerii

ro

18 Apr, 2017 12:14 5592 Marime text


Elicopterul SMURD a fost solicitat să intervină la un depozit de lemne din Năvodari, judeţul Constanţa, în cazul unui adolescent în vârstă de 17 ani.
 
Potrivit primelor date, tânărul a fost muşcat de un cal, mai multe degete de la o mână fiindu-i amputate. Din cauza sperieturii şi a durerii, acesta a leşinat.

Update: ora 15.50

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Crina Kibedi, pacientul în vârstă de 17 ani, de etnie romă, mușcat de cal în cursul zilei de marți, 18.04, a fost supus mai multor investigații de specialitate. În urma acestora, minorul a fost diagnosticat cu plagă mușcată cu amputația vârfului falangei distale, la degetul III de la mâna dreaptă . După ce va fi consultat și de către  medicii de la Spitalul de Boli Infecțioase , pacientul va rămâne sub observație  în secția Chirurgie Plastică și Arși din cadrul SCJU.

 UPDATE 1, ora 14.01

Conform celor mai noi date, adolescentului muşcat de cal i-a fost amputată o jumătate de falangă. Acesta este conştient, starea sa fiind stabilă.



Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii