Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intervenţie de amploare la Lumina. A fost adusă autospeciala de decontaminare bacteriologică, radiologică şi nucleară (video)

ro

11 Aug, 2016 00:00 2181 Marime text
Panică în localitatea constănţeană Lumina! Ieri, mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“ au fost solicitate să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o firmă de colectare a deşeurilor. În interiorul unităţii mai erau depozitate vopsea, deşeuri de vopsea, dar şi materiale plastice.
 
Conform primelor date, incendiul ar fi pornit de la iarba uscată, iar în scurt timp, din cauza vântului, toată platforma a fost cuprinsă de foc. La momentul izbucnirii incendiului, erau zece persoane care au încercat să stăpânească flăcările, dar au chemat imediat pompierii. Potrivit acestora, cutiile de vopsea s-au umflat şi au explodat. Numele societăţii care îşi desfăşura activitatea acolo este Eco Bio Magic.
 
Alături de autospecialele de stingere, la acest incendiu a participat şi echipajul specializat ce încadrează autospeciala CBRN (Contaminare - Bacteriologic - Radiologic - Nuclear).
 














Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii