Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:12 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Indicatorul „Oprire” a devenit… prea mic? Doi motocicliști, trântiți la pământ de șoferi neatenți. Iată ce spune Poliția!

ro

01 Jul, 2015 00:00 2190 Marime text
Nu știm cum s-au poziționat astrele ieri, însă pentru motocicliști nu a fost o zi tocmai bună.
 
Dis-de-dimineață, polițiștii Serviciului Rutier au fost anunțați că la intersecția bulevardul Mamaia cu strada I.G. Duca s-a produs un accident rutier, în urma căruia un motociclist a fost rănit. Ce s-a întâmplat? Un bărbat, în vârstă de 75 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe strada Constantin Brătescu, dinspre strada Jupiter către strada I.G. Duca. La un moment dat, ajungând la intersecția cu I.G. Duca, polițiștii rutieri spun că el a „uitat” să respecte semnificația indicatorului „Oprire”, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu o motocicletă care circula pe strada I.G. Duca, dinspre bulevardul Ferdinand către bulevardul Mamaia, condusă de un bărbat de 30 de ani, din Constanța. Din fericire, medicii Serviciului Județean de Ambulanță Constanța sosiți la fața locului au constatat că motociclistul nu a fost grav rănit.
 
Un al doilea accident a avut loc pe bulevardul I.C. Brătianu colț cu strada Cumpenei. O autoutilitară condusă de un bărbat de 31 de ani se deplasa pe strada Slt. Petre Papadopol, dinspre strada Petre Ispirescu către bulevardul I.C. Brătianu. La intersecție cu bulevardul I.C. Brătianu, potrivit polițiștilor, șoferul autoutilitarei nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire”, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un tânăr de 27 de ani, din Constanța, care circula pe bulevardul I.C. Brătianu, dinspre strada Cumpenei către Valu lui Traian. Motociclistul a fost transportat la Spitalul Județean Constanța pentru îngrijiri medicale de specialitate. Din fericire, medicii de la Ambulanță au spus că pacientul era conștient și cooperant.
 
Sursa foto: Facebook
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii