Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inculpaţii din dosarul "Prostituate de lux pentru politicieni", puşi la plată de o constănţeancă

ro

11 Mar, 2011 00:00 4577 Marime text
Costan_-_cornel_costan_sursa_foto_facebook_com_05.jpg"Partea civilă a întreţinut totuşi cel puţin un act sexual plătit în acele zile, cu un bărbat găsit de inculpat în Germania, în localitatea din care Costan Relu Cornel a cumpărat un autoturism folosit", potrivit rechizitoriului

Şedinţă de zece ore în cazul mega-dosarului de prostituţie în care constănţeanul Cornel Relu Costan, patronul agenţiei de modeling Diva Models, este judecat pentru trafic de carne vie. Pe data de 9 martie, pe rolul Tribunalului Ialomiţa a fost înregistrat dosarul cu numărul unic 5512/98/2010/a1, unde Ion Tămârjan, şeful agenţiei de modeling Star Models, Ştefan Radu Nicola, fiul fostului adjunct al comandantului Poliţiei Municipiului Constanţa, Adrian Nicola, şi Gabriel Alexandru Voicu figurează ca inculpaţi, dosar în care a fost cerută recuzarea judecătorului. Partea civilă din acest dosar, o constănţeancă, cere 100.000 de lei, daune morale pentru trauma psihică suferită.

La scurt timp după începerea cercetării judecătoreşti, avocatul constănţeanului Cornel Relu Costan, Ionuţ Cazan, a recuzat completul, pe motiv că preşedintele acestuia şi-a dat seama abia după începerea procesului că de la dosarul cauzei ar lipsi probe. Mai exact, la mijloc ar fi CD-urile invocate ca probe în acuzare de procurorii DIICOT, CD-uri despre care anchetatorii menţionau în rechizitoriu că ar fi aproape 30 la număr, iar la instanţă se regăseşte un singur CD. Magistraţii au respins în aceeaşi zi cererea de recuzare a completului, iar suspecţii din dosar au fost audiaţi de acelaşi judecător. Singurul care nu a dat declaraţii în instanţă până la acest moment este Cornel Relu Costan, însă individul mai are această posibilitate la termenul viitor. De remarcat că părţi vătămate în dosarul "Prostituate de lux pentru politicieni" s-a constituit Narcisa Mirela Ţiţei şi Alecsandra Maria Condruz (fostă Ramba), din Ialomiţa, iar parte civilă este Georgiana Loghin, din Constanţa care cere suma de 100.000 lei, daune morale pentru trauma psihică suferită datorită celor ce i s-au întâmplat în Austria şi Germania. Conform procurorilor, Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Ialomiţa, partea civilă a declarat că "în vara anului 2007 în timp ce discuta cu o prietenă despre un mod de a câştiga bani pentru a-şi ajuta părinţii, aceasta i-a spus că o poate ajuta, printr-o cunoştinţă, să ia legătura cu Costan Cristina, administratorul unei agenţii de modele care trimitea fete în Austria".

L-a sunat pe Terra

Tot conform celor notate de procurori în rechizitoriu, prietena fetei i-a dat numărul de telefon al unui bărbat pe care l-a numit "Tera (recunoscut din fotografii ca inculpatul Tămârjan Ion Valeriu), aşa că l-a sunat şi au stabilit să se întâlnească în Slobozia". Anchetatorii au mai arătat că Georgiana Loghin nu s-a prostituat în clubul Babylon, "ci doar a întreţinut acte sexuale cu inculpatul Costan Relu Cornel". "Partea civilă a întreţinut totuşi cel puţin un act sexual plătit în acele zile, cu un bărbat găsit de inculpat în Germania, în localitatea din care Costan Relu Cornel a cumpărat un autoturism folosit", se mai arată în rechizitoriu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii