Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Începe judecata lui Radu Mazăre în dosarul instrumentat de Andrei Bodean, de la DNA (rechizitoriu)

ro

11 Feb, 2016 00:00 5613 Marime text


Decizie definitivă în dosarul în care Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa, a fost deferit Justiţiei alături de Sorina-Gina Hortolomei-Moscu, de Andrei Bodean, procuror al Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Constanța.
 
Ieri, Valentina Boboc, din Curtea de Apel Constanţa, a respins contestaţia lui Mazăre formulată împotriva deciziei prin intermediul căreia s-a dispus începerea judecăţii în cauza anterior precizată.
 
Hotărârea este definitivă.
 
Pe data de 3 aprilie 2015, Andrei Bodean l-a trimis în judecată pe Radu Mazăre pentru patru infracțiuni de abuz în serviciu, iar pe Sorina-Gina Hortolomei-Moscu, reprezentant, la data presupuselor fapte, al societăților comerciale SC Mehmetoglu SRL, SC Bulevard SA și SC Millenium Global Development SA, pentru două infracțiuni de spălare a banilor. Mai departe, SC Mehmetoglu SRL este suspectată de două infracțiuni de spălare a banilor, iar SC Bulevard SA și SC Millenium Global Development SA, de spălare a banilor.
 
Dosarul se află pe masa judecătoarei Mihaela Vlăşceanu, din Tribunalul Constanţa.  

Rechizitoriu - Trimitere în judecată Radu Ştefan Mazăre şi Sorina-Gina Hortolomei-Moscu (document)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 11 Feb, 2016 16:25 Muncă forţată pe viaţă, pentru recuperarea jafului, dar nu tot la drumul mare ca până acum.