Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:07 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încep probele de foc pentru viitorii poliţişti. De mâine. Unde trebuie să se prezinte cei din Constanţa

ro

06 May, 2016 00:00 1398 Marime text


Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat faptul că în perioada 7 - 11 mai se va desfăşura proba de evaluare a performanţei fizice pentru ocuparea unui număr de 1.853 de posturi vacante de agenţi, prin încadrare directă, din sursă externă, respectiv pentru ocuparea unui număr de 47 de posturi vacante de agenţi de poliţie, prin reîncadrarea ca poliţist a persoanelor cărora le-au încetat raporturile de serviciu.
 
Cei care s-au înscris pentru posturile de agent de ordine publică în Constanţa, Ilfov, Giurgiu, Călăraşi sau Tulcea vor susţine această probă la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza“, situată pe aleea Privighetorilor nr. 1-3, sector 1, Bucureşti.
 
Această probă constă în flexie abdominală şi alergare de rezistenţă (1.000 m la bărbaţi şi 800 m la femei), la concursul de încadrare directă, respectiv alergare de rezistenţă (1.000 m la bărbaţi şi 800 m la femei), la concursul de reîncadrare.
 
Citeşte şi Anunţ important pentru viitorii poliţişti - IPJ Constanţa a republicat rezultatele la evaluarea psihologică (LISTA COMPLETĂ)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii