Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu provocat la Valu lui Traian de un bărbat beat şi bolnav psihic

ro

25 Aug, 2014 00:00 1519 Marime text
Un bărbat din Valu lui Traian, cunoscut cu afecţiuni psihice, a incendiat casa propriului fiu, de supărare că acesta nu i-a mai dat bani pentru alcool.
 
Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea“ au fost solicitaţi, ieri după-amiază, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă în localitatea Valu lui Traian, pe strada Geamiei.
 
Autorităţile spun că focul a fost pus intenţionat, de o persoană iresponsabilă. Mai exact, un bărbat beat a dat foc casei. Pompierii spun că el a turnat petrol în mansardă, după care a aprins focul.
 
Din fericire, nu au existat victime. Intervenţia pompierilor a durat o oră, însă ei nu au mai putut salva nimic din acoperişul casei, o construcţie din BCA de 300 de metri pătraţi.
 
Surse din Poliţie spun că făptuitorul este un bărbat schizofrenic, care s-a îmbătat şi a recurs la incendierea imobilului deoarece fiul său nu a vrut să îi mai dea bani. Casa îi aparţine fiului. Incendiatorul a fost transportat de ambulanţă la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Palazu Mare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii