Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu devastator (video)

ro

09 Oct, 2010 00:00 1548 Marime text
incendiumedgidia4.jpgNori negri de fum au acoperit, cerul, la Medgidia unde afabricăde mase plastice a fost cuprinsăde un incendiu devastator. Focul s-a extins pe o suprafaţă de peste doua de metri pătraţi,iar pompierii se aflăşiacum la faţalocului.

Unuldin angajaţii fabricii a dat alarma, când a văzut că din instalatia cu carelucra plasticul iese un fum negru şi înecăcios. În câteva clipe toţi cei 7muncitori şi şefii lor au ieşit afară, speriaţi de gândul că focul i-ar puteaucide.

Iniţialpompierii au intervenit cu trei autospeciale, dar când au văzut că lupta cufocul este mai grea decât se aşteptau au mai chemat în ajutor inca treiechipaje. Vântul puternic s-a dovedit un dusman periculos care a pus în pericolşi imobilele vechine.

Poliţiştii din Medgidia nuau mai lăsatpe nimeni săintre înzona incendiului de teama unei tragedii. Angajaţii au fost scoşişiei din perimetriul unde doar pompierii au mai avut acces.

Noriinegrii de fum le-au dat bătăi de cap pomperilor şi au băgat spaima şi înlocuitorii din Medgidia care se gândesc cu groază la poluarea existentă. Muncapompierilor pare a zadarnica. Pompierii spun că vor mai rămâne în zonă pentru ase asigura că flăcările sunt sub control. Ei mai spun că cel mai probabilincendiul a izbucnit de la un scurt circuit, mai ales că angajaţii afirma cămulte din firele existente în fabrica de mase plastice nu erau izolate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii