Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:44 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încătuşaţi pentru tentativă de furt calificat

ro

01 Jul, 2013 00:00 1187 Marime text
Sâmbătă, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că mai multe persoane au lovit în repetate rânduri geamul triunghiular dreapta spate al unui autoturism, cu intenţia de a pătrunde în interior şi de a sustrage bunuri, fără însă a reuşi acest lucru. Patrula de jandarmi deplasată în zonă a oprit şi scos din trafic un autoturism în care se aflau patru bărbaţi.
În interiorul autoturismului au fost identificate mai multe bunuri utilizate pentru forţare şi efracţie, indivizii fiind identificaţi ca fiind Elvis I., de 38 ani, Ercat M., de 39 ani, Ismail T., de 58 ani, şi Sefchet A., de 69 ani, toţi din municipiul Constanţa.
Celor în cauză, poliţiştii Secţiei 3 le-au întocmit dosar de cercetare penală, pe numele lor fiind emise şi ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat.
Ieri, cei patru erau aşteptaţi să ajungă la Judecătoria Constanţa cu propunere de sesizare a instanţei de judecată în vederea luării măsurii arestării preventive.
Prejudiciul creat prin provocarea de fisuri la geamul autoturismului respectiv este de aproximativ 8.000 de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii