Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incaierare la balul bobocilor

ro

05 Oct, 2009 02:54 3270 Marime text
„After party" la Balul bobocilor de la Liceul Carmen Sylva din Eforie Sud, după ce mai mulţi tineri implicaţi într-o bătaie consumată independent de contextul balului s-au adăpostit în discoteca unde s-a ţinut evenimentul. Distracţia de la bal s-a terminat la spital pentru doi tineri, care au căzut victime nevinovate ale bătăuşilor.

Poliţiştii din Eforie Sud spun că cel care i-a anunţat de producerea scandalului la bal este administratorul SC „Prim Intermod" SRL Eforie Sud, Luis Mandache, cel care deţine discoteca „The One Cazino". Echipa de poliţişti trimisă la faţa locului a constatat cu stupoare că discoteca era aproape goală, iar în incintă se mai aflau doar membrii personalului de serviciu şi doi tineri, identificaţi drept Alexandru Bercu, în vârstă de 22 de ani, şi Nicolae Aurel Niga, în vârstă de 32 de ani, ambii din Eforie Sud. Cei doi erau plini de sânge, iar poliţişti au solicitat intervenţia unei ambulanţe pentru a-i transporta la Urgenţa Spitalului Clinic Judeţean Constanţa. Din cercetările de la faţa locului, oamenii legii au aflat că, în seara respectivă, în discotecă s-a ţinut Balul bobocilor de la Liceul Carmen Sylva. Intrarea s-a făcut pe bază de bilete, iar balul s-a încheiat în jurul orei 03.00. Câteva minute mai târziu însă, în timp participanţii la bal părăseau localul, a intrat un grup de tineri format din 4-5 persoane, înarmaţi cu bâte şi au început să lovească în stânga şi-n dreapta.

Se pare că, în paralel cu balul bobocilor, în afara discotecii s-a consumat un conflict armat între două grupuri rivale de tineri, unul din Costineşti şi unul din Medgidia. Grupul din Costineşti a intrat în discotecă cu intenţia să se facă pierdut în mulţime şi să scape de cei din Mangalia. Oamenii legii au conexat faptele şi au ajuns la concluzia că cei doi răniţi veniseră la bal şi au mâncat bătaie pe nedrept, de la grupul de tineri din Mangalia, care i-a confundat. Tinerii se află acum internaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă Constanţa, Niga cu un traumatism toraco-abdominal şi Bercu Alexandru cu un traumatism cranio-cerebral acut închis. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a elucida împrejurările în care s-au succedat evenimentele şi pentru a-i depista şi face răspunzători pe tinerii implicaţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii