Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În timp ce mama lui încă se zbate între viaţă şi moarte Un copil de numai 11 luni a murit în urma accidentului de la Eforie

ro

16 Jun, 2015 00:00 2262 Marime text
Un copil de numai 11 luni şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier grav petrecut între Eforie Nord şi Eforie Sud. Cum s-a întâmplat tragedia? Un şofer bucureştean, de 30 de ani, conducea un microbuz dinspre Bucureşti spre Constanţa. La un moment dat, în dreptul hotelului Domino, din Eforie Nord, el a încercat să evite din scurt impactul cu autoturismul din faţa sa al cărui conducător a semnalizat târziu schimbarea direcţiei. Manevra s-a dovedit a fi greşită, căci a intrat pe contrasens, a acroşat un alt autoturism, care s-a rostogolit de câteva ori, după care a ajuns pe celălalt sens de mers. Acolo, a fost lovit încă o dată de o maşină care circula regulamentar şi în care se afla o familie de turişti din Galaţi. Impactul a fost atât de puternic, încât cele trei maşini au fost proiectate la câteva zeci de metri distanţă unele faţă de celelalte. Pentru a se evita izbucnirea unui incendiu, la faţa locului a fost trimis şi un echipaj de pompieri, care a îndepărtat combustibilul scurs pe şosea.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto din maşina de Galaţi şi a celor trei minori din acelaşi autoturism, în vârstă de 16 ani, 3 ani şi 11 luni, şi a pasagerului dreapta-faţă din celalalt vehicul, un bărbat de 35 de ani, din Mureş. Copilul de 11 luni a decedat, ieri, la numai câteva ore de la accident. Starea lui era foarte gravă încă de la internare, deoarece era lovit puternic la cap. El se afla, în momentul impactului, într-un scaun special, aşa cum cere legea. Mama pruncului este şi ea în stare foarte gravă, având ruptură de ficat, fracturi multiple şi leziuni interne. Şi ceilalţi doi copii ai femeii sunt internaţi la Terapie Intensivă. Martorii spun că în microbuzul care face curse între Mangalia și Constanța se aflau câţiva călători, care însă au plecat după accident.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii