Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În timp ce Hazur continuă vizitele la instanţe Poliţistul Zbenghea, sancţionat că a scăpat-o pe Luminiţa Magdalena Călin

ro

23 Feb, 2011 01:02 3021 Marime text
cap_4.jpgIon Hazur, fost poliţist comunitar, figurează ca martor în dosarul cu numărul unic 41030/212/2009, având ca obiect infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice, unde Geandarică Şaban, Ibram Demir, Ischender Amet şi Rubie Ibram figurează ca intimaţi

Poliţistul Constantin Cristian Zbenghea, de la Nicolae Bălcescu, şi Ion Hazur, fost poliţist comunitar, care în prezent este unul dintre paznicii comunei Nicolae Bălcescu, revin în „lumina reflectoarelor". Cei doi sunt ultimele persoane care au văzut-o în viaţă pe lectorul universitar doctor Luminiţa Magdalena Călin, femeia dispărută anul trecut pe un câmp din apropierea localităţii Stupina. Specialiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au finalizat cercetările disciplinare în cazul poliţistului Zbenghea, hotărând ca cel din urmă să primească o mustrare scrisă.

zbenghea_hazur.jpgComisia de specialitate din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, constituită în urma reclamaţiilor, a decis ca omul legii Constantin Cristian Zbenghea, de la Nicolae Bălcescu, să fie pedepsit pentru modul în care a gestionat situaţia lectorului universitar doctor Luminiţa Magdalena Călin, de 37 de ani. Femeia a fost văzută ultima dată de Zbenghea şi de Ion Hazur, fost poliţist comunitar, aproape de sfârşitul anului trecut, despre cei doi spunându-se că i-au indus starea de panică lectorului universitar. Revenind la pedeapsa lui Constantin Cristian Zbenghea, mai putem spune că aceasta a constat într-o mustrare scrisă. La rândul lor, reprezentanţii Poliţiei Judeţului Constanţa au ţinut să precizeze că procedurile de căutare continuă în dosarul Luminiţei Magdalena Călin.

Încă un dosar cu Hazur

Numărul dosarelor în care apare numele fostului poliţist comunitar, Ion Hazur, din Nicolae Bălcescu, care în prezent este unul dintre paznicii localităţii, a crescut. Pe data de 21 februarie a fost înregistrat dosarul cu numărul unic 41030/212/2009, având ca obiect infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice, unde Geandarică Şaban, Ibram Demir, Ischender Amet şi Rubie Ibram figurează ca intimaţi, iar Hazur este singurul martor. Aproape de jumătatea lunii mai 2010, poliţiştii constănţeni au spus că pe numele lui Geandarică Şaban, de 25 de ani, din Hârşova, a fost deschis un dosar penal. Individul ar fi furat o maşină din localitate, iar apoi ar fi mers într-un peco unde a alimentat şi a plecat fără să plătească.

Paznic afacerist

Nu sunt de trecut cu vederea nici datele puse la dispoziţie de Registrul Comerţului, potrivit cărora fostul poliţist comunitar Ion Hazur administrează SC Top Construct Media SRL. La începutul lunii iulie 2010, comisarii Gărzii Financiare Constanţa au declarat că firma condusă de Hazur a vândut cereale în valoare de 5.313.112 lei către o altă societate, fără ca operaţiunile să fie înregistrate în contabilitate, cauzând astfel un prejudiciu estimat la suma de 1.562.681 de lei. Vrajitorul.eu arată că Hazur a intrat în SC Top Construct Media SRL în 2009, după ce Camelia şi Marian Răzvan Clinciu s-au retras din firmă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii