Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini terifiante Un poliţist din Ilfov şi cumnata sa morţi în tragedia rutieră de la Mihai Viteazu (galerie foto)

ro

20 Aug, 2012 01:29 4524 Marime text
cap_6.jpg„Circulaţia auto pe DN22 a fost blocată în ambele sensuri în zona localităţii constănţene Mihai Viteazu"

Două persoane au decedat, iar alte opt sunt în atenţia medicilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa după ce maşinile în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier. Din primele informaţii, Iulian Gegiu a condus un automobil marca Daewoo Espero dinspre Tulcea către Constanţa. În zona localităţii Mihai Viteazu, şoferul ar fi adormit la volan şi a pătruns pe contrasens, unde a lovit o Dacie, la volanul căreia se afla Ion Irimia, de 41 de ani, lucrător al Poliţiei din Chitila (Ilfov). În urma impactului deosebit de puternic, Ion Irimia şi cumnata sa, Adriana Habib, de 31 de ani, au decedat. Potrivit unor surse, în Dacie se aflau şapte persoane, dintre care patru copii.

accident_2.jpg

Prin intermediul site-ului oficial, Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că, din pricina accidentului, circulaţia auto pe DN22 a fost blocată pe ambele sensuri în zona localităţii constănţene Mihai Viteazu. „Potrivit primelor informaţii obţinute de la faţa locului, două persoane au decedat, iar alte opt au fost rănite. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să conducă prudent şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la locul accidentului. Cauza probabilă a evenimentului este efectuarea unei depăşiri neregulamentare de către şoferul unuia dintre autoturisme", conform IGPR.

 accident_1.jpg

Potrivit unor surse, Iulian Gegiu se afla la volanul automobilului Daewoo Espero şi circula dinspre Tulcea către Constanţa. În zona localităţii Mihai Viteazu, şoferul ar fi adormit la volan şi a pătruns pe contrasens, unde a lovit o Dacie, la volanul căreia se afla Ion Irimia, de 41 de ani, lucrător al Poliţiei din Chitila (Ilfov). În urma impactului deosebit de puternic, Ion Irimia şi cumnata sa, Adriana Habib, de 31 de ani, au decedat. Potrivit unor surse, în Dacie se aflau şapte persoane, dintre care patru copii. În Espero erau trei persoane, dintre care un copil. La faţa locului, opt ambulanţe au preluat răniţii pe care i-au dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Până la închiderea ediţiei, oamenii legii nu au putut preciza dacă şoferul care ar fi provocat accidentul a consumat sau nu băuturi alcoolice înainte să plece la drum. De menţionat că Dacia făcea parte dintr-o coloană de maşini care ar fi trebuit să ajungă în nordul Moldovei.

În urma accidentului, la spital au ajuns Constantin Ştefan E., de 12 ani, cu răni grave, Anca Nicoleta Eremia, de 38 ani, Alexandru Cristian Eremia, de 19 ani, Alina Mihaela Eremia, Sabina Ana Cristina A., de 12 ani, Iulian Gegiu, de 46 de ani, din Năvodari, Marioara Gegiu, de 52 de ani şi Melania I., de 12 ani, din Năvodari.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii