Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ieri, tragedie lângă herghelie Drama unor medici din Mangalia, morţi în accidente rutiere la diferenţă de câţiva ani

ro

16 Jul, 2013 00:00 5751 Marime text
Lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa continuă cercetările specifice în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor care au dus la producerea tragediei

Un cunoscut medic din Mangalia a decedat, ieri, după ce maşina în care se afla a fost implicată într-un grav accident rutier. Tragedia a avut loc la kilometrul 38+200m, pe DN 39, care leagă Mangalia de Constanţa. Liviu Mocanu, directorul Spitalului Municipal Mangalia, spune că medicul care a trecut ieri la cele sfinte a lucrat timp de 20 de ani în cadrul unităţii medicale. Tot managerul spitalului a mai declarat că soţul femeii decedate ieri şi-a pierdut viaţă, în urmă cu mai mulţi ani, tot într-un accident rutier.

Început de săptămână însângerat pe drumul care leagă Mangalia de Constanţa. Conform lucrătorilor Serviciului Rutier Constanţa, ieri, în jurul orei 13.10, Gheorghiţă Duca, de 37 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism marca Audi, pe DN 39, pe banda numărul 2 de circulaţie, dinspre Mangalia către Constanţa. Organele de anchetă spun că în momentul în care a ajuns la km. 38+200m, din cauza neatenţiei în conducere, pentru a evita coliziunea cu un autoturism care circula în faţa sa, Gheorghiţă Duca a efectuat viraj către stânga, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism marca Renault, care circula regulamentar, fiind condus de Cârjă Liliana, de 37 de ani, din Mangalia.

În urma coliziunii, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un autoturism Skoda, condus de Mihai Costăchescu, care circula pe banda numărul 1, dinspre Constanţa către Mangalia. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a Lilianei Cârjă şi decesul unei pasagere din cel de-al doilea autoturism, Carmen Georgeta Naghel, de 59 de ani, din Mangalia. Doctoriţa Naghel lucra, după cum susţine şi Liviu Mocanu, directorul Spitalului municipal Mangalia, de peste 20 de ani în această unitate sanitară, ea făcând parte din Cabinetul de Pneumoftiziologie. „Era (n.r. Carmen Georgeta Naghel) un om extraordinar”, a mai adăugat Mocanu, potrivit căruia, în urmă cu mai mulţi ani soţul doctoriţei a decedat tot într-un accident rutier. Lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa continuă cercetările specifice în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor care au dus la producerea tragediei. Gheorghiţă Duca va fi cercetat pentru vătămare corporală gravă din culpă şi ucidere din culpă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Despre viata.... 15 Jul, 2013 23:03 Dumnezeu sa va aiba in paza . Sincere condoleante familiei indurerate!