Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

I-au pus gand rau lui Toba, de la Frontiera

ro

16 Jul, 2010 02:07 2876 Marime text

politia_de_frontiera_adrian.jpgPoliţia de Frontieră Constanţa riscă să rămână fără şef, după ce comisarul-şef Adi Tobă, comandantul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Constanţa, s-a prezentat, în urmă cu două zile, în capitală, în faţa Consiliului de Judecată al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră.

Surse avizate susţin că se urmăreşte înlăturarea lui Tobă de la conducerea Inspectoratului. În acest sens, decizia care se va lua în cazul său îi va aparţine celui care a dispus, de la bun început, cercetarea comandantului, decizia Consiliului Superior de Disciplină fiind una pur consultativă. În acest context, hotărârea privind înlăturarea lui Tobă de la IJPF Constanţa apare tot mai mult ca o certitudine, el fiind cercetat de Corpul de Disciplină al Ministerului Administraţiei şi Internelor. Dacă, într-adevăr, se va lua o astfel de decizie, comisarul-şef Tobă poate formula contestaţie împotriva acesteia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 16 Jul, 2010 06:49 Poate este unul dintre SEFII care au semnat angajarea unui ”fost” proxenet, camatar si traficant de droguri , BOSTAN MARIUS CEZAR ,pe post de SEF la POLITIA DE FRONTIERA HARSOVA.