Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grupare infracţională specializată în trafic de droguri, destructurată de DIICOT Constanţa Patru persoane au fost arestate preventiv

ro

30 Dec, 2014 11:07 2905 Marime text
Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Constanţa au destructurat o grupare infracţională specializată în trafic de droguri de risc şi mare risc. Patru persoane au fost reţinute, iar ulterior, arestate preventiv informează Politia Română.

La data de 22 decembrie a.c., poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanţa au destructurat o grupare infracţională formată din 4 persoane, cu vârste cuprinse între 22 şi 27 de ani, din municipiul Constanţa, bănuite de trafic de droguri de risc şi mare risc.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2012-2014, cei patru ar fi vândut droguri de risc (cannabis) şi de mare risc (ecstasy), în mod repetat, iar doi dintre aceştia şi-ar fi pus locuinţele la dispoziţie pentru consum de droguri.

Cei în cauză sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere fără drept de droguri de risc în vederea consumului propriu, respectiv trafic de droguri de mare risc şi punerea la dispoziţie, cu ştiinţă, a locuinţei pentru consum ilicit de droguri.

Membrii grupării au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar la data de 23 decembrie a.c., au fost prezentaţi magistraţilor, care au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile faţă de trei dintre aceştia, iar faţă de al patrulea a fost dispusă măsura arestului la domiciliu informează poliţiştii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii