Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Chioaru a dat în judecată familia Tănase

ro

16 Sep, 2010 00:00 3024 Marime text
anastasia_-_sursa_foto_facebook.jpgGheorghe Chioaru, preşedintele Federaţiei „Omenia“ a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) din România, rănit grav de maşina condusă de Simona Anastasia Tănase, este convins de faptul că va primi milionul de euro pe care-l cere cu titlul de daune. Recent, Gheorghe Chioaru a acţionat în instanţă familia Tănase, sperând că va avea câştig de cauză.

Nu este de omis faptul că magistraţii au decis ca Gheorghe Breazu, în vârstă de 20 de ani, din Cenad, găsit vinovat de moartea unui poliţist de frontieră ucis în noaptea de 30 spre 31 octombrie 2009, să îi plătească familiei victimei suma-record de 200.000 de lei, cu titlul de despăgubiri. Cazul a intrat în istorie. În aceste condiţii, şansele ca preşedintele Federaţiei „Omenia“ a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor să primească un milion de euro de la familia Tănase sunt extrem de mici. În ciuda celor prezentate mai sus, Gheorghe Chioaru aflat în Spitalul Clinic Floreasca, spune că toate au un început. „Din acest motiv am intentat şi procesul, ca să câştig. Dacă voi primi banii, o bună parte din ei vor merge către pensionari. Eu am făcut nişte operaţii, servicii medicale pe care trebuie să le plătesc. Eu nu sunt un om bogat. Orice lucru are un început“, ne-a mai declarat Chioaru. La rândul său, Constantin Tănase, comisar în cadrul Gărzii Financiare Constanţa, tatăl Simonei Anastasia Tănase, a spus că nu ştia de acţiunea intentată de preşedintele CARP. Într-un interviu acordat postului Omenia TV, Gheorghe Chioaru a spus următoarele: „În seara zilei de 24 august, mă aflam la Constanţa, în faţa Teatrului Fantasio, eram cu un prieten, Raul Ionescu, ne uitam la afişe. Am auzit un zgomot puternic. Când m-am întors, un bolid BMW X6, automobil condus de o domnişoară de 18 ani, a intrat pe roşu, conform datelor poliţiştilor, a lovit o maşină, şi de acolo a ricoşat, a lovit o bordură, după care a mai mers câţiva metri şi mi-a prins mie piciorul“.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • un constantean 16 Sep, 2010 13:55 1.raspunderea este personala,deci nu poate chema in judecata familia. 2.ptr.muius sa-cu ce iti modifica in bine viata,daca cineva are probleme de orice natura. 3.celor din presa le recomand sa contribuie la educarea populatiei,nu la incitarea ei,iar ca o concluzie---Ca sa avem o societate sanatoasa,trebuie sa avem mame valoroaseCine intelege,bine cine nu!!!!!!!!!!!!!!
  • MY MUIUS SA 16 Sep, 2010 08:11 LA PAIDAIMOS CU EA SAU SA DEA TASU VREO 1 milion de euro...