Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:46 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Georgiana Bârsan, Roxana Petronela Topliceanu şi Mihaela Bălaşa, date dispărute

ro

19 Aug, 2015 00:00 4638 Marime text
Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia Georgianei Bârsan, în vârstă de 16 ani, din Mihai Viteazu. Aceasta, la data de 17 august, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi până în prezent nu a mai revenit. A lăsat un bilet, unde îţi anunţa familia că merge în Costineşti să muncească şi să îţi petreacă timpul liber în staţiune. Georgiana are o înălţime de 1,65 - 1,70 m, părul lung şi strâns în coadă, prezintă o pată roşiatică pe frunte, între sprâncene. La data plecării, aceasta purta pantaloni scurţi gri, tricou negru cu imprimeu fluorescent în faţă, pantofi sport de culoare gri cu şireturi bleu.
 
Oamenii legii au fost sesizaţi şi cu privire la dispariţia Roxanei Petronela Topliceanu, în vârstă de 18 ani, din Mihail Kogălniceanu. Aceasta, la data de 17 august, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi până în prezent nu a mai revenit. În urma verificărilor, se pare că persoana în cauză ar fi plecat împreuna cu prietenul ei în Marea Britanie. Roxana Petronela Topliceanu are o înălţime de 1,70 m, greutate - 50 kg, ochi albaştri, păr lung roşcat. La data plecării, aceasta purta pantaloni negri, tricou alb cu dungi negre, pantofi sport albaştri.
 
Şi Mihaela Bălaşa, în vârstă de 31 ani, din Cumpăna, este dată dispărută. Aceasta a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit, fiind cunoscută cu plecări repetate. Mihaela Bălaşa are o înălţime de 1,60 m, greutate - 60-65 kg, constituţie atletică, ten măsliniu, ochi căprui, păr lung cu fir drept, vopsit negru. La data plecării, aceasta purta tricou negru, pantaloni negri, papuci albi din plastic cu barete cu dungi roşii, verzi şi albastre.
 
Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu aceste persoane sunt rugaţi să contacteze Dispeceratul IPJ Constanța, la telefon 0241.611.364, interior 20.005.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Hrestic Petru - Alexandru 23 Aug, 2015 19:54 Georgiana te rog eu sunama daca vezi mesajul uite imi pare rau de despartirea noastra te iubesc numai sunama stii nr meu pe de rost macar sunama ca si mama ta si tatal tau m-au sunat te rog eu dami un semn cat de mic
  • stoian victor 20 Aug, 2015 23:20 ce numi vine sa cred georgiana ce ee in capul vostru
  • Andi 19 Aug, 2015 13:47 Lala,gurita lu Varu :( .. Daca vezi comentariu , stiu ca-l vei vedea, suna-ma :( .. Intoarcete acasa gurita,toti suntem terminati :( .. Hai acasa Roxi .. :( .. Te roaga Varu frumos , intoarce-te .