Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Georgian Neațã și Tanzer Mustafa, trimiși dupã gratii pentru trafic de minori și droguri

ro

28 Aug, 2014 00:00 2592 Marime text
Procurorii DIICOT Constanța, împreunã cu polițiștii BCCO Constanța, având suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, au stopat activitatea infracționalã a unor persoane suspectate de trafic de minori, proxenetism și trafic de droguri de risc.

În acest sens, marți, 26 august, au fost efectuate trei percheziții domiciliare, în urma cãrora au fost ridicate mai multe sisteme informatice, telefoane mobile, cartele SIM, înscrisuri, precum și diferite substanțe susceptibile a fi droguri de risc și de mare risc. ªase persoane au fost duse la sediul DIICOT Constanța pentru audieri. La activitãți au participat și polițiștii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale al IPJ Constanța, precum și jandarmi.

În urma perchezițiileor realizate la trei adrese din apartamente situate în cartierul Falezã Nord din Constanța, au fost încãtușați Georgian Neațã, în vârstã de 22 de ani, acuzat de trafic de droguri, și Tanzer Mustafa, în vârstã de 21 de ani, acuzat de sãvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri, trafic de minori, proxenetism și punere în circulație de valori falsificate.

Procurorii susțin cã în cazul lui Mustafa Tanzer existã suspiciunea rezonabilã cã în luna februarie a recrutat o minorã de 13 ani și 11 luni, în scopul exploatãrii prin obligarea la practicarea prostituției, a adãpostit-o în mai multe imobile din municipiul Constanța, i-a înlesnit practicarea prostituției furnizându-i clienți și i-a obținut foloase patrimoniale din practicarea prostituției de cãtre aceasta, însușindu-și banii astfel obținuți. Totodatã, Mustafa Tanzer este suspectat de punere în circulație de bancnote falsificate, în ziua percheziției el deținând 17 bancnote false având cupiura de 100 USD.

Mai mult, oamenii legii declarã cã fațã de cei doi, Mustafa Tanzer și Georgian Neațã, existã suspiciunea rezonabilã cã au comis infracțiunea de trafic de droguri, la percheziționarea imobilulului în care locuiau aceștia împreunã cu victima minorã fiind gãsite diferite cantitãți de cannabis (1,8 grame, 5,8 grame, 311,6 grame, 53,3 grame), precum și douã comprimate de „ecstasy”, conținând 3-4 mețylenedioxymetamfetamine (MDMA), substanțã ce constituie drog de mare risc.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii