Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Coastă Peste 400 litri de motorină confiscaţi la Cernavodă

ro

08 Nov, 2016 13:27 2346 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au confiscat cantitatea de 440 litri produs petrolier pe care doi cetăţeni români o transportau cu o ambarcaţiune cu motor, fără a deține documente justificative, ​informează un comunicat al Gărzii de Coastă Constanţa.

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Cernavodă, aflaţi în misiune specifică pe fluviul Dunărea, au observat, în dreptul kilometrului fluvial 315, o ambarcaţie cu motor în care se aflau două persoane de sex masculin. S-a procedat la interceptarea ambarcaţiunii şi legitimarea bărbaţilor care nu îşi justificau prezenţa în zonă. 

În urma controlului  ambarcaţiei a fost găsită cantitatea de 440 litri de produs petrolier cu miros specific de motorină, depozitată în 13 bidoane de plastic şi un  recipient din tablă,  pentru care persoanele în cauză C.A., de 50 ani şi M.V., de 39 ani, domiciliaţi pe raza județului Constanța, nu au putut prezenta documente justificative.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării ambarcaţia şi motorul acesteia, precum și produsul petrolier, evaluat la aproximativ 2.200 lei, iar în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 228, alin 1, Cod Penal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii