Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:37 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident cu final tragic Gabriela Teodorescu s-a stins din viaţă, la două zile după fiul ei de 11 luni

ro

18 Jun, 2015 00:00 5249 Marime text
O femeie din Galaţi, venită în vacanţă la mare cu cei doi copii, de 11 luni şi 3 ani, şi cu fata naşilor, în vârstă de 16 ani, a fost implicată, duminică, într-un groaznic accident rutier, produs de şoferul unui microbuz. La câteva ore de la incident, copilul de 11 luni s-a stins pe patul de spital. Mama încă se zbătea între viaţă şi moarte. Din păcate, după trei zile, a pierdut şi ea lupta pentru supravieţuire. A rămas în urmă un copil de 3 ani, orfan de mamă, care a fost dus la Galaţi. Cealaltă fată din maşină se află încă în spital, la secţia Ortopedie.
 
Victima accidentului de duminică, produs între Eforie Nord și Eforie Sud, Gabriela Teodorescu, s-a stins din viață ieri, în jurul prânzului. Rănile grave nu i-au dat şanse prea mari de supravieţuire. A rămas în urma ei un copil de numai trei anişori, căruia îi va fi greu să înţeleagă de ce mama lui nu mai vine să-l ia în braţe şi nici de ce nu-l va mai vedea pe frăţiorul lui cel mic. După accident, Gabriela Teodorescu a ajuns în stare foarte gravă în secția Terapie Intensivă a Spitalului Județean Constanța.

Duminică seara, venea, împreună cu familia, din vacanța de la mare, când un șofer de microbuz, în vârstă de 30 de ani, a provocat un carambol în care au fost implicate trei autoturisme. El venea dinspre Bucureşti spre Constanţa. La un moment dat, în dreptul unui hotel din Eforie Nord, şoferul a încercat să evite din scurt impactul cu autoturismul din faţa sa, al cărui conducător a semnalizat târziu schimbarea direcţiei. Manevra s-a dovedit a fi greşită, căci a intrat pe contrasens, a acroşat un alt autoturism, care s-a rostogolit de câteva ori, după care a ajuns pe celălalt sens de mers. Acolo, a fost lovit încă o dată de o maşină care circula regulamentar şi în care se afla familia Gabrielei. Impactul a fost atât de puternic, încât cele trei maşini au fost proiectate la câteva zeci de metri distanţă unele faţă de celelalte. Mașina femeii din Galaţi a fost, practic, ultima izbită. În autoturism se aflau Gabriela Teodorescu şi copiii ei, în vârstă de 11 luni şi trei ani, şi fata naşilor ei, în vârstă de 16 ani. Copilul de numai 11 luni, Eric, a fost declarat mort la câteva ore de la accident. Băieţelul de 3 ani, David, a scăpat şi a fost dus la Galaţi. Fata naşilor încă se află internată în Spitalul Judeţean, în secţia de Ortopedie. Din spusele medicilor, este în afara oricărui pericol. Ieri dimineaţă, jandarmii constănţeni s-au dus la Centrul de Transfuzii pentru a-i dona sânge femeii. Din păcate, ea suferise deja în cursul nopţii mai multe stopuri cardio-respiratorii.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii