Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul şef al Vămii Constanţa, suspectat de abuz în serviciu Veste proastă pentru afaceristul Ioan Silviu Albescu (rechizitoriu)

ro

15 Oct, 2015 00:00 2050 Marime text


Iuliana Radu, judecător al Tribunalului Constanţa, a amânat, pentru începutul lunii viitoare, dosarul în care Bogdan Vîlsan, fost director executiv în cadrul Direcţiei Judeţene de Accize şi Operaţiuni Vamale (DJAOV) Constanţa, este suspectat de abuz în serviciu, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial.
 
Vîlsan a fost deferit Justiţiei de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa, alături de Ioan Silviu Albescu, afacerist bucureştean, suspectat de folosire de acte falsificate (două infracţiuni) şi de evaziune fiscală.
 
Ieri, Iuliana Radu a constatat legalitatea şi temeinicia măsurii preventive a controlului judiciar luate faţă de Albescu, respingându-i, ca nefondată, cererea de revocare a măsurii preventive anterior precizată. Hotărârea nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
Citeşte şi
„Ce aţi făcut, că va ieşi un mare rahat!“ - Fostul şef al Vămii Constanţa le-ar fi cerut subalternilor să fie „discreţi“ şi „toleranţi“ cu Mad Expert Intl SRL (rechizitoriu)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii