Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul şef al Spitalului Judeţean Constanţa, Dănuţ Căpăţînă, îşi află sentinţa luna viitoare

ro

23 Jun, 2016 00:00 2079 Marime text
 

Magistratul Mihaela Vlăşceanu, din cadrul Tribunalului Constanţa, a amânat, ieri, pronunţarea în dosarul în care fostul manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Dănuţ Căpăţînă, este acuzat de tentativă la infracţiunea de abuz în serviciu asimilată infracţiunilor de corupţie, cu consecinţe deosebit de grave. Pronunţarea a fost amânată aproape două săptămâni.
 
În cauză a mai fost trimis în judecată Mihai Corneliu Stănculescu, şef al Serviciului Achiziţii din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, la momentul trimiterii în judecată, Renato Micu Cristea, angajat în cadrul SC Agrodec SRL Techirghiol şi prestator de servicii de administrare în domeniul sanitar către Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Viorela Androne, director financiar-contabil în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa la data mediatizării cauzei, Gheorghe Antohi, angajat în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Carmela Endora Gherghina, la data presupuselor fapte consilier juridic în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi Mioara Furnică, economist în cadrul Serviciului Achiziţii al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.
 
În prezent, Dănuţ Căpăţînă este cercetat, în stare de arest preventiv, de procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie, pentru luare de mită, în formă continuată. Căpăţînă a fost arestat preventiv de Florentina Ivăncioiu, din Tribunalul Bucureşti, fost magistrat al Judecătoriei Constanţa.

Citeşte şi Dănuţ Căpăţînă, fostul şef al Spitalului Judeţean, întâlnire cu denunţătorul în zona Ministerului Sănătăţii (referat propunere arestare)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii