Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul şef al Poliţiei Rutiere ar fi primit un miel, doi curcani şi 5 kg de păstrăv. Judecata, amânată (rechizitoriu)

ro

16 Aug, 2016 00:00 3741 Marime text


Judecătorii din cadrul Tribunalului Bucureşti au amânat, pentru data de 22 septembrie, dosarul în care comisarul-şef de poliţie Lucian Diniţă, fostul director al Direcţiei Poliţiei Rutiere din cadrul Poliţiei Române, ar fi primit de la afaceristul Gheorghe Deaconeasa produse alimentare în valoare de 672,5 lei: un miel, doi curcani şi cinci kilograme de păstrăv.  
 
Dosarul se află pe rolul Tribunalului Bucureşti de la finele lunii septembrie 2015.
 
În cauză, Lucian Diniţă este acuzat de trafic de influenţă, Gheorghe Deaconeasa este bănuit de cumpărare de influenţă, iar în sarcina lui Marcel Ilie, vicepreşedinte şi membru în Comitetul Executiv Regional al Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor - Secţia Română - Regiunea 1 Bucureşti, s-a reţinut infracţiunea de complicitate la cumpărare de influenţă.
 
Lucian Diniţă a fost destituit în aprilie 2014, în cazul ofiţerului prins cu permis fals.
 
Comisarul-şef de poliţie Lucian Diniţă a fost, în perioada 1997 - 2009, reprezentantul României în cadrul Grupului de lucru pentru siguranţă rutieră al Comisiei Economice pentru Europa a ONU. În 2007, Diniţă a reprezentat România în Grupul de lucru privind punerea în aplicare a normelor de siguranţă rutieră, organism al Direcţiei Generale de Transport şi Energie din cadrul Comisiei Europene - Bruxelles. Mai mult decât atât, în anul 2006, Lucian Diniţă a fost reprezentantul României în Grupul de lucru pentru siguranţă rutieră al Forumului Salzburg.
 

Citeşte şi  Rechizitoriu - Reprezentant al României la ONU, Bruxelles şi Salzburg, inculpat pentru un miel, doi curcani şi cinci kilograme de păstrăv (rechizitoriu)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii