Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul primar, liber după trei luni de arest Curtea Supremă a decis, ieri, libertatea fostului primar al Constanţei (referat DNA)

ro

25 Jun, 2015 00:00 2158 Marime text
Curtea Supremă de Justiţie a României a analizat, ieri, cererea lui Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa, de înlocuire a măsurii arestării preventive cu cea a arestului la domiciliu. Magistraţii au admis contestaţia împotriva măsurii arestului preventiv formulată de fostul primar al municipiului Constanţa, iar acesta a fost eliberat din arestul Poliţiei Capitalei. Amintim că Mazăre este cercetat alături de omul de afaceri Sorin Strutinsky. Dosarul este instrumentat de Dana Ana, procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Tot Dana Ana îl cercetează pe Mazăre, tot sub control judiciar, și în Dosarul Campusului Social Henri Coandă. 

De menționat că ieri pe rolul Curții Supreme a fost înregistrată o nouă cerere Danei Ana de prelungire a măsurii arestării preventive luată față de Mazăre și de omul de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky. Primul termen de judecată a fost stabilit pentru azi.

Soluția nu va fi definitivă. 
 
Referatul DNA privind propunerea de arestare a lui Radu Ştefan Mazăre şi a omului de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii