Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:31 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost consilier local PSD, condamnat după ce a tras cu pistolul în Piaţa Tomis III

ro

06 Dec, 2014 00:00 3866 Marime text
Prim verdict în dosarul lui Eldis Nasurla, fost consilier local PSD din Valu lui Traian, judecat pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, după ce a tras cu pistolul în Piaţa Tomis III, în cursul anului 2011. Nasurla, năşit de Cristian Marian Gheorghiu, zis Cristel, a fost condamnat la pedeapsa de 1 an şi 3 luni de închisoare, cu executare.
 

Ieri, Judecătoria Constanţa a schimbat încadrarea juridică a faptelor pentru care a fost trimis în judecată Nasurla, a revocat suspendarea condiţionată a unei pedepse de un an, aplicată la începutul lui 2010, şi a dispune achitarea bărbatului pentru o infracţiune reţinută în sarcina sa, respectiv tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cu toate acestea, magistraţii i-au aplicat lui Eldis Nasurla pedeapsa de nouă luni de închisoare şi i-au interzis dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, precum şi dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat pe o durată de un an după executarea pedepsei principale. În final, bărbatul s-a ales cu pedeapsa de 1 an şi 3 luni de închisoare, cu executare. Magistraţii au dispus deducerea reţinerii şi arestului preventiv din data de 18 aprilie 2011 până la data de 11 mai 2011.

Cu apel  

Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel în termen de zece zile de la comunicarea copiei minutei. Amintim că, la data de 19 aprilie 2011, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a solicitat Judecătoriei Constanţa luarea măsurii arestării preventive, pe o durată de 29 zile, faţă de Eldis Nasurla, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Mauser - Werke  

„S-a reţinut faptul că, în data de 18.04.2011, în jurul orei 11.00, inculpatul a provocat scandal public tulburând ordinea şi liniştea publică, în timp ce se afla în Piaţa Tomis III, prin executarea a două focuri de armă, folosind un pistol marca Mauser - Werke, de calibrul 10X22T”, au conchis magistraţii.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cocalar 06 Dec, 2014 02:47 Nene i-o merg cu pumnal solingen cu dublu tais. lama 35 cm. Il astept pa ala care sa se ia de mine. cu s-au fara pistol...