Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Focuri de arma pentru oprirea unei Dacii (galerie foto)

ro

15 Jun, 2010 04:10 2516 Marime text
cap_10.jpgIeri, pe DJ 222, în localitatea Mihail Kogălniceanu, poliţiştii au oprit în trafic un autoturism, făcând uz de arma din dotare

Doi tineri, dintre care un minor, au fost blocaţi în trafic de poliţişti, care au tras în opt focuri în maşina cu care aceştia sperau să fugă.

Duminică dimineaţă, în jurul orei 04.30, poliţiştii din Mihail Kogălniceanu au încercat să oprească un autoturism, marca Dacia, cu numărul de înmatriculare CT 04 HFM, care gonea pe DJ 222 şi era condus Dumirel Achif în vârstă de 15 ani, din comuna Nicolae Bălcescu.

Tânărul şofer, împreună cu pasagerul din dreapta, Răzvan Stoica, în vârstă de 25 de ani, din Mihail Kogălniceanu, nu au vrut să oprească la semnalul poliţiştilor, continuându-şi deplasarea în viteză. După ce i-au somat să oprească, poliţiştii au început să tragă focuri de armă în maşină, în zona cauciucurilor, în speranţa că vor reuşi să îi oprească pe fugari. Autoturismul a rămas blocat în trafic după o cursă infernală de aproximativ 4 km.

În maşină au fost găsite mai multe materiale feroase, componente de utilaje agricole, izolatori, un motor electric şi o cutie de viteze, a căror provenienţă nu a putut fi justificată de cei doi.

În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că materialele au fost furate în noaptea de 12 spre 13 iunie, de la o reţea de irigaţii aflată la o distanţă de aproximativ 2 km de localitatea Mihail Kogălniceanu, de la două ferme din apropiere precum şi dintr-un autoturism care era parcat pe strada Dorobanţi din localitate.

Prejudiciul în valoare de 4.000 lei a fost recuperat în totalitate şi returnat părţilor păgubite.

Acum cei doi sunt cercetaţi în stare de libertate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii