Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Focuri de armă pe plaja din 2 Mai

ro

14 Jun, 2012 01:00 1248 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat doi tineri care au executat focuri cu un pistol cu gaze pe plaja din staţiunea 2 Mai fără a respecta procedurile legale. În data de 12.06.2012, în jurul orei 22.30, poliţiştii de frontieră au primit o informare din partea lucrătorilor SCOMAR că pe plaja din staţiunea 2 Mai două persoane execută focuri de armă.

Echipa operativă deplasată la faţa locului i-a identificat pe I.R., de 33 de ani, şi L.D., de 20 de ani, domiciliaţi în localitatea Limanu din judeţul Constanţa, care aveau asupra lor un pistol cu gaze marca „Walther" de calibru 9 mm.

Cei doi tineri au recunoscut că au executat mai multe focuri cu respectivul pistol în apropierea plajei, I.R. declarând că a dorit să-l instruiască pe prietenul său. Verificările au stabilit faptul că au fost executate trei focuri cu respectivul pistol care aparţine lui I.R. Persoana care deţine arma a prezentat un permis de port-armă care însă nu este vizat, în timp ce L.D. a declarat faptul că nu deţine niciun fel de permis de port-armă. Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării pistolul, încărcătorul acestuia, şapte cartuşe de calibru 9 mm, un toc de piele şi permisul de port-armă, urmând a le preda pentru continuarea cercetărilor Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Constanţa. Cei doi cetăţeni români vor fi cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept", faptă prevăzută şi sancţionată de art. 135 din Legea 295/2004 modificată şi completată.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii