Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:39 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Foc de armă în Constanţa Autorul a fost prins pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă

ro

03 Dec, 2012 00:00 1931 Marime text
foc_IPJ_sediu.jpgÎn dimineaţa zilei de sâmbătă, bărbatul de 35 de ani, din Constanţa, care a folosit o armă neletală într-o intersecţie din municipiu a fost identificat pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

Cel în cauză a fost predat poliţiştilor constănţeni, care l-au condus la sediul unităţii de poliţie competente pentru audieri, în vederea stabilirii împrejurărilor concrete în care s-a produs evenimentul şi pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

Reamintim că la data de 28 noiembrie, ora 14.36, poliţiştii Secţiei 2 Constanţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la intersecţia bulevardului Alexandru Lăpuşneanu cu strada Semănătorului, un bărbat a folosit o armă, posibil cu gaze sau cu proiectile din cauciuc.

Poliţiştii deplasaţi la locul indicat au stabilit că, în urma unei şicanări în trafic între conducătorii a două autoturisme, unul dintre aceştia a tras un foc în direcţia roţii celuilalt autoturism, fără a fi rănită vreo persoană.

Totodată, în urma verificărilor, oamenii legii au reuşit identificarea celui care a folosit arma, stabilind că este vorba despre un bărbat de 35 de ani, din Constanţa, deţinător legal de armă neletală.

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală în care se efectuează investigaţii sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, uz de armă neletală fără drept şi distrugere.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii