Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şi-a lovit o rudă cu toporul în cap Florin Motrogan, condamnat la şapte ani de închisoare pentru omor

ro

15 May, 2015 00:00 2345 Marime text

Poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul IPJ Constanţa l-au identificat şi reţinut pe Florin Motrogan, în vârstă de 41 de ani, condamnat de Tribunalul Constanţa la şapte ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de omor.
 
Iniţial, Florin Motrogan a fost condamnat la 12 ani de închisoare pentru că a lovit cu un topor în cap un bărbat care, ulterior, a decedat. El a contestat sentinţa şi chiar a scăpat, în octombrie anul trecut, de măsura arestului preventiv şi a fost judecat în continuare în arest la domiciliu.
Conform anchetatorilor, în noiembrie 2012, Florin Motrogan a fost implicat într-un scandal petrecut pe strada Dobrogeanu Gherea din Constanţa. Oamenii legii spun că agresorul şi victima sa, Kamber Ismail, de 40 de ani, sunt rude îndepărtate, iar conflictul ar fi izbucnit din cauza unei datorii.
 
Pe 25 noiembrie 2012, în jurul orei 9.00, familiile celor doi s-au întâlnit pe stradă şi au început să se certe, scandalul lăsându-se cu vărsare de sânge. La un moment dat, Florin Motrogan a luat un topor şi l-a lovit pe Kamber Ismail în cap. Rudele victimei au sunat la 112, iar aceasta a fost transportată la spital, în stare foarte gravă. La scurt timp de la internare, bărbatul a murit.
 
În timpul audierilor, Florin Motrogan a recunoscut că şi-a lovit victima cu pumnii şi cu picioarele, însă a negat că i-a dat cu toporul în cap. La finalul anchetei, procurorii l-au trimis în judecată, alături de alte două persoane care au fost implicate în scandal: Aiten Negru şi Ghiulgean Motrogan.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii