Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:48 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Flagrant la Constanţa pentru prinderea unui individ care şantaja minore pe Facebook

ro

01 Apr, 2017 12:27 2827 Marime text
Un individ suspectat că a şantajat mai multe minore pe care le-a abordat pe Facebook şi le-a pus să se fotografieze în ipostaze indecente a fost reţinut de poliţiştii constănţeni.

Potrivit IPJ Constanţa, urmare a cercetărilor în cazul comiterii infracțiunilor de șantaj și violarea vieții private, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ovidiu l-au identificat și reținut pe N.C., în vârstă de 34 de ani, din Constanța, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, lucrătorii Poliției orașului Ovidiu, în cooperare cu polițiști de la investigații criminale și operațiuni speciale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au organizat un flagrant, în zona Gării C.F.R. din Constanța, pentru prinderea bărbatului în cauză.

Ulterior a fost efectuată și o percheziție domiciliară, de unde au fost ridicate mai multe medii de stocare în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând ca la data de 01.04.2017 să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Din investigaţiile efectuate s-a stabilit că individul a abordat mai multe minore pe Facebook şi le-a cerut să se fotografieze fie îmbrăcate sumar fie dezbrăcate şi după ce  aintrat în posesia fotografiilor le-a şantajat. Una dintre victime a mers la poliţie şi l-a reclamat. 


UPDATE

A fost arestat preventiv.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii