Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:31 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Flagrant în Portul Constanţa 11 persoane, cercetate pentru că ar fi furat 11 tone de fier (video)

ro

02 Dec, 2014 00:00 3357 Marime text


Mai multe persoane au fost prinse în flagrant de poliţişti, în timp ce sustrăgeau piese metalice de la vagoane aflate în triajul unei staţii de cale ferată din Portul Constanţa.


Astfel, 11 bărbaţi au fost surprinşi în flagrant, în timpul unei acţiuni a poliţiştilor din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale - Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), împreună cu luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale (SAS) din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Constanţa.

Persoanele în cauză, cu vârste cuprinse între 22 şi 45 de ani, din judeţele Constanţa, Călăraşi, Braşov, Olt, Botoşani și Sălaj, sunt bănuite că, în perioada 24 octombrie - 29 noiembrie, ar fi demontat şi sustras piese metalice de la vagoane aflate în triajul unei staţii de cale ferată din Portul Constanţa.



Ulterior, bunurile ar fi fost transportate cu trei autoturisme conduse de alți trei bărbați, cu vârste între 38 și 44 de ani, din județele Constanța și Ialomița, și valorificate la un centru de colectare a deșeurilor feroase şi neferoase, din localitatea Techirghiol, administrat de un bărbat de 46 de ani.

În urma efectuării percheziţiei la sediul firmei din Techirghiol, polițiștii au depistat peste 11 tone de componente de cale ferată, bunuri ce au fost ridicate şi predate reprezentanţilor CFR.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale și recuperării prejudiciului cauzat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii