Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:06 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiul fostului edil din Ghindăreşti Poliţistul Lintarov a fost trimis în judecată pentru cele cinci focuri

ro

23 Nov, 2011 01:21 2347 Marime text
lintarovpistol.jpgAlexandru Oatu a figurat ca martor în litigiul dintre preşedintele organizaţiei comunale PDL Ciobanu, Tudorel Gurgu, şi Liviu Valentin Paraschiv

Boris Lintarov, fiul fostului edil al localităţii Ghindăreşti, Ilie Lintarov, a fost trimis în judecată, după ce la jumătatea lunii martie 2011 a tras cu un pistol, de cinci ori, în dreptul unui localnic. Din câte se pare, conflictul dintre cei doi a avut loc pe fondul unor divergenţe mai vechi.

Cauza poliţistului Lintarov a fost înregistrată pe rolul Tribunalului Constanţa a primit numărul unic 13680/118/2011, iar obiectul dosarului este „ultrajul contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice".

lintarov_ipjconstanta.jpgPotrivit datelor oficiale, Boris Lintarov are calitatea de inculpat, în timp ce Nicolae Alexandru Oatu este constituit parte civilă. Primul termen de judecată a fost fixat aproape de sfârşitul acestei luni. Reamintim că, prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au informat că „în data de 12.03.2011, ora 18.00, poliţiştii din Hârşova au fost sesizaţi de către un localnic cu privire la faptul că un agent de poliţie (nr. Boris Lintarov) aflat în timpul liber, pe fondul unor divergenţe mai vechi, a tras asupra sa cinci focuri cu un pistol cu bile din cauciuc, rănindu-l uşor în zona pieptului şi a spatelui. Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa a declanşat de îndată cercetarea prealabilă a agentului în cauză, sesizând totodată Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa pentru continuarea cercetărilor". După cum arătam şi în ediţiile trecute, Alexandru Oatu a figurat ca martor în litigiul dintre preşedintele organizaţiei comunale PDL Ciobanu, Tudorel Gurgu, şi Liviu Valentin Paraschiv. Acesta din urmă este acuzat că, în seara zilei de 24 martie 2009, alături de mai mulţi indivizi, a distrus barul preşedintelui organizaţiei comunale PDL Ciobanu, iar spiritele s-au potolit doar la apariţia luptătorilor DIAS.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii