Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Final de săptămână cu accidente în Constanţa. Printre cei implicaţi, soţia şi copilul lui Taner Reşit

ro

30 Nov, 2015 00:00 2762 Marime text
Nici în acest weekend judeţul Constanţa nu a fost lipsit de accidente rutiere. Din fericire, acestea s-au soldat doar cu traumatisme şi pagube materiale, fără pierderi de vieţi omeneşti.
 
Astfel, vineri după-amiază, în jurul orei 17.30, poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa au fost solicitaţi să intervină pe drumul naţional 2A, Constanţa - Ovidiu, în zona Ovidius Clinical Hospital, în cazul unui accident. Şoferul unui autoturism a lovit un pieton. Persoana rănită a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a avut loc accidentul.
 
În noaptea de vineri spre sâmbătă, în zona Centrului de Scafandri, pe şoseaua Mangaliei din Constanţa, a avut loc un accident în lanţ în care au fost implicate trei autoturisme. Un autoturism Opel a intrat în plin în două maşini parcate pe marginea străzii. Proprietarii şi-au descoperit maşinile avariate abia dimineaţă şi au anunţat Poliţia. Ancheta oamenilor legii pentru stabilirea exactă a cauzelor producerii acestui incident rutier este în plină desfăşurare.
 
Sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 11.50, două mașini au intrat în coliziune pe strada Dezrobirii colţ cu strada Nicolae Milescu. Se pare că de vină a fost neadaptarea distanţei corespunzătoare dintre maşini în condiţii de carosabil umed.
 
Tot sâmbătă, puţin mai târziu, în jurul orei 17.20, a avut loc un accident în Eforie Sud, pe sensul de mers dinspre Tuzla. Un autoturism Opel Omega şi un Logan s-au ciocnit. La faţa locului s-au prezentat reprezentanţi ai poliţiei, două ambulanţe şi un echipaj SMURD. În urma accidentului au rezultat două victime. Este vorba despre un copil de cinci ani, care a primit îngrijiri de specialitate la faţa locului, şi un bărbat, care a suferit un traumatism uşor..
 
„Soţia şi copilul au fost implicaţi, însă accidentul a fost uşor. Nu sunt probleme. Ei erau în Opel. Suntem cu toţii la Casa de Cultură, că astăzi (n.r. - duminică, 29 octombrie) este Ziua Muzicii şi Dansului Tătăresc şi am venit la spectacol. Nu sunt probleme, nu au fost la spital, pentru că nu a fost nimic grav. A fost un accident uşor“, a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, Taner Reşit, viceprimarul cu atribuţii de primar al comunei Tuzla.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii